Myyntiedustaja Elisan myyntitiimiin

Myyntiedustaja Elisan myyntitiimiin

Etsimme ympäri Suomen myyjiä kontaktoimaan ihmisiä ja tekemään tulosta! Asiakkaamme Elisa kaipaa ahkeria ja asiakaslähtöisiä myyjiä ständeillemme.
Koko Suomi
Toistaiseksi voimassa
Suoramyynti
Myyntiedustaja Elisan myyntitiimiin

Etsimme ympäri Suomen myyjiä kontaktoimaan ohikulkijoita, tekemään tulosta ja oppimaan kivenkoviksi myyjiksi!

Asiakkaamme Elisa kaipaa kipeästi lisää kivenkovia, ahkeria ja asiakaslähtöisiä myyjiä ständeillemme. Me olemme jälleen kerran luvanneet auttaa, mutta lisäkäsille on huutava tarve.

Sen pidemmittä liirumlaarumeitta, tykitämme tähän ranskalaisin viivoin, mitä meillä on sinulle tarjota!

  • Tarjoamme alansa kärkibrändin myytävät tuotteet. Ei siis mitään ”yritäpä myydä hiekkaa Saharaan” -meininkiä.
  • Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia mahdollisuuksia. Eli meille ei ole väliä elätkö hullua opiskelijanuoruutta tai vaihteletko vaippoja ruuhkavuosien keskellä.
  • Tarjoamme todella joustavat työajat. Saat ihan itse määritellä teetkö työsi aamulla, illalla tai mitä tahansa siltä väliltä. Yöllä asiakkaita liikkuu vähän ständeillä, joten jätetään ne kuitenkin pois valikoimista.
  • Tarjoamme alan parhaan palkkiomallin.
  • Tarjoamme kannustavia kuukausipalkintoja tiimimme kesken parhaiten onnistuneille. Ei mitään kahvipaketteja, vaan merkittäviä palkintoja.
  • Tarjoamme maan etevimmät myyntikollegat, joilta et voi olla oppimatta. Emme varsinaisesti ole korkeakoulu, mutta kyllä meitä sellaisena käytännön myynnin korkeakouluna voi pitää.
  • Tarjoamme päivittäistä sparrausta ja kuulumistenvaihtoa sekä luotettavan turvaverkoston, jossa kukaan ei jää yksin.

Edellytämme matkustusvalmiutta

Työssä sinun ei tarvitse tuijotella saman aina toimiston seiniä. Työt tapahtuvat erilaisissa kauppakeskuksissa, päivittäistavarakaupoissa, messuilla ja markkinoilla ympäri Suomen siten, että ne ovat sinua mahdollisimman lähellä. Kilometrejä tien päällä tullee kuitenkin sen verran runsaasti, että mahdollisuus itsenäiseen liikkumiseen on lähes välttämätön.

Edellytämme yrittäjävalmiutta

Sopimusteknisistä syistä johtuen työ on yrittäjäpohjaista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että laskutat omien myyntiesi mukaisesti työsi omalle toiminimellesi tai osakeyhtiöllesi. Kuulostaa ehkä hankalalta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Sinulla ei tarvitse olla valmiina omaa yritystä, vaan me autamme perustamisessa ja kaikessa siihen liittyvässä enemmän kuin mielellämme.

Edellytämme reipasta asennetta

Saattaa kuulostaa saman asian toistamiselta, mutta se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että ilman vastaanottavaa, ahkeraa ja ponnekasta otetta työntekoon ei kukaan voita mitään. Et sinä, emme me, ei asiakkaamme, eikä loppuasiakas. Siksi haluamme korostaa reippaan asenteen merkitystä. Ja sehän löytyy jokaiselta halutessaan!

Haku on käynnissä toistaiseksi. Paikat täyttyvät sitä mukaa, kun sopivat tekijät löytyvät. Joten ole vikkelä!

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen llksales@llksales.fi tai täyttämällä alla oleva lomake. Ja totta kai saa myös rimpautella: 0400 937 637.

Kuullaan pian!

Täytä hakemus

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja rekisteriselosteen.
Kiitos hakemuksestasi! Olemme sinuun yhteydessä!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!