myyntiedustajaksi väre sähköyhtiön myyntitiimiin

Myyntiedustaja Väre-sähköyhtiön myyntitiimiin

Etsimme ympäri Suomen myyjiä kontaktoimaan ihmisiä ja tekemään tulosta! Kumppanimme Väre kaipaa ahkeria ja asiakaslähtöisiä myyjiä ständeillemme.
Koko Suomi
Toistaiseksi voimassa
Suoramyynti
avoin hakemus sähkösopimuksien myyntiin väreelle

Haemme myyjätiimiin energisiä ja innostuneita ammattilaisia!

LLK Sales on sitoutunut tuomaan sähköistä valoa suomalaisten arkeen yhteistyössä sähköyhtiö Väre Oy:n kanssa. Olemme täällä taataksemme, että jokainen asiakas löytää juuri itselleen sopivan sähkösopimuksen.

Etsimme nyt joukkoomme aktiivisia, yrittäjähenkisiä ja tuloshakuisia myyjiä ympäri Suomen. Haluatko olla osa huipputiimiämme?

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Tuotteet, jotka myyvät itseään: Väre on alansa pioneeri, joten et ole myymässä hiekkaa Saharaan.
  • Joustavat työmahdollisuudet: Tarjoamme sekä kokoaikaista, että osa-aikaista työtä, joten elämäntilanteesi ei ole este.
  • Joustavat työajat
  • Takuuvarmat tulot ja bonukset: Meillä on alamme parhaimmistoon kuuluva palkkiomalli, sekä erittäin kannustavat kuukausittaiset palkinnot.
  • Ammattilaiset ympärilläsi: Opi ja inspiroidu huippumyyjin parissa. Muodostamme maan parhaimmistoon kuuluvan myyntitiimin.
  • Arvokas tuki ja sparraus: Saat päivittäin palautetta ja ohjausta varmistaen, että et koskaan tunne olevasi yksin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Liikkuvuutta: Myyntipaikat voivat vaihdella kauppakeskuksista sekä marketeista tapahtumiin, ja siksi oma auto on suuri etu.
  • Yrittäjäasenne: Työ on itsenäistä ja yrittäjäpohjaista. Me autamme sinua yrityksen perustamisessa ja kaikessa siihen liittyvässä.
  • Myönteinen ja aktiivinen asenne: Olemme täällä tehdäksemme tulosta ja tuottamassa arvoa asiakkaallemme, siksi positiivinen asenne on kaikki kaikessa.

Näin haet

Haku on avoinna toistaiseksi, ja paikat täytetään heti kun löydämme oikeat henkilöt tiimiimme. Lähetä avoin hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää suoraa sähköpostia osoitteeseen llksales@llksales.fi. Halutessasi voit myös soittaa numeroon 0400 937 637.

Käynnistä urasi nyt ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Kuullaan pian!

Täytä hakemus

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja rekisteriselosteen.
Kiitos hakemuksestasi! Olemme sinuun yhteydessä!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!