Hae töihin

Myyntitöitä vailla? Onneksi olkoon, olet löytänyt oikeaan paikkaan.

llk sales rekrytointi

Hyville myyjille on aina tilaa!

Meillä on lähestulkoon aina lisätarvetta päteville myyjille asiakkaidemme myyntipisteille ympäri Suomen.

Työt koostuvat pääsääntöisesti asiakkaiden palveluiden suoramyynnistä päivittäistavarakauppojen, kauppakeskusten ja messujen yhteydessä.

Mutta ihan alkuun meidän täytyy tehdä oma myyntityömme. Eli perustella se, miksi sinun kannattaa hakea mukaan juuri meidän myyjäverkostoomme. Selaa alaspäin ja katso, miten onnistumme!

llk sales rekrytointi
llk sales suoramyynti

Miksi LLK Sales?

Meillä on myyntitiimissämme mukana myyjiä kaikenlaisella kokemuspohjalla. Osalla on ollut ennen meille tuloa jo kokemusta myyntityöstä, osa taas on lähtenyt liikkeelle nollista. Mikäli kuulut jälkimmäiseen kategoriaan, se ei ole ongelma.

Me opetamme sinulle kaiken tarvittavan, millä et pääse vain alkuun, vaan myös pitkälle. Kanssakollegasi ovat alansa parhaita siinä, mitä tekevät. Ja mikä parasta, partiolaisten tavoin aina valmiita auttamaan. Pääset osaksi porukkaa, missä yksinkertaisesti on mahdotonta olla oppimatta hyväksi myyjäksi.

Toimimme turvaverkkona, sparraajina ja kannustajina jopa päivittäisellä tasolla asti. Sillä meitä aidosti kiinnostaa, miten sinulla menee. Joskus tulee haasteita tai ongelmatilanteita, mutta niistä päästään yli yhdessä. Ja toisaalta, yhdessä myös heitellään yläfemmoja, kun hommat menevät putkeen.

Tarjoamme myös paikan, jossa sinulla todella on vapaat kädet tehdä työsi niinä aikoina, kun sinulle parhaiten sopii. Meille on periaatteessa aivan sama myytkö aamulla vai illalla, kunhan homma rokkaa. Ja sehän rokkaa!

Kuka pelkää ständimyyjää?

Jos ihan rehellisiä ollaan, aika harva meistä on tuntenut olonsa kotoisaksi ensimmäisenä päivänä ständimyyjänä. Usko tai älä, opit kyllä nauttimaan siitä nopeasti, mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole.

Mielikuva monesti on, että ihmiset vain kävelevät vihaisesti mulkoillen ohitsesi, on todellisuus jotain ihan muuta. Toki niitäkin tapauksia tulee, joissa vastaanottajalla on päällä ikuinen maanantai. Kuitenkin valtaosan kanssa saat luotua kontaktin. Iloinen hymy auttaa yllättävän pitkälle.

Fakta on se, että missään muualla kuin ständimyyjänä et pääse yhtä paljon asiakaskohtaamistilanteisiin. Mikään ei myöskään ole yhtä opettavaista myyntitilanteisiin jatkossa.

Opit lukemaan ihmisiä erilaisissa tilanteissa, ja huomaat miten oma toimintasi vaikuttaa heidän ostokäyttäytymiseensä. Ja kun kehityt, itseluottamuksesi nousee, tuloksesi parantuvat ja pian tietotaitopankkisi on pullollaan kullanarvoisia kokemuksia.

Rajaton palkkiomalli

Rekrytointi-ilmoituksissa monesti maalaillaan, miten hyvä asenne ratkaisee. Eikä siinä mitään, niinhän se yleensä työelämässä tuppaa menemään. Mutta meillä se innokas ja motivoitunut asenne näkyy poikkeuksellisen konkreettisesti siinä, tuleeko leivän päälle muutakin kuin ylähuuli.

Me emme lupaa sormia napsauttamalla salkullista rahaa, prameita illallisia ja nopeita autoja. Mutta sen me lupaamme, että me emme aseta mitään rajoja menestyksellesi. Me annamme parhaat mahdolliset työkalut, loppu on sinusta itsestäsi kiinni.

Ahkeruus, aktiivisuus ja työmoraali määrittelevät sen, minkä kokoisista palkkioista pääset nauttimaan. Ja voimme pitkällä kokemuksella sanoa, että palkkiomallimme on aidosti reilu. Meillä ei ole monesti myyntityössä tyypillistä maksimikattoa palkkioille. Eikä tule.

Ja koska pieni kilpailu ei ole ikinä pahasta myyntityössä, on meillä kuukausittain erilaisia merkittäviä palkintoja onnistujille. Vihjataan sen verran, että joskus on aurinkorasvalle käyttöä palkintoa lunastaessa.

Mitä me odotamme sinulta?

Kuten ylempänä kirjoitimme, on meillä vapaus tehdä töitä itselle sopivalla tavalla. Samaan aikaan vapauden mukana tulee vastuu. Vastuu hoitaa sovitut asiat ja toimia kunnioittavasti asiakkaitamme, heidän asiakkaitaan ja meitä kohtaan.

Edellytämme hakijoilta yrittäjähenkisyyttä. Mikäli toiminimet tai osakeyhtiömuodot eivät ole hallussa, niin ei hätää. Me autamme asiassa enemmän kuin mielellämme.

Työ on myös hyvin liikkuvaa, sillä myyntitapahtumien sijainnit ovat vaihtelevia. Vaikka etsimme sinulle aina sijaintisi kannalta optimaaliset paikat myydä, lienee sanomattakin selvää, että oma auto ja reissuhenkisyys ovat äärettömän isoja plussia.

Nyt olet kuullut meistä. Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta.

Laita meille rohkeasti avoin työhakemus osoitteeseen llksales@llksales.fi tai tsekkaa avoinna olevat työpaikkamme alta olevasta linkistä!