sanoma logo

Oletko sinä meidän seuraava tuloksia tykittävä myyjä?

Tulet edustamaan tuotetta, jonka takana voit vahvasti seisoa. Opit alan parhailta ja menestyt yrittäjähenkisessä porukassa. Lisäksi takaamme alan parhaan palkkiointimallin!

Kehityt myyntityön huipulle ammattitaitoisen valmennuksen avulla

Työskentelet parhaiden joukossa ja opit myyntialan parhailta konkareilta

Mahdollisuus reissata ympäri Suomea ja kohdata uusia ihmisiä

Tarjoamme alan parhaat palkkiot ja bonukset

rekrykuva

Sijainti

Uusimaa

Työkuva

F2F- ja suoramyynti

Työkokemus

Ei välttämätön

Vaatimukset

Asenne, työmoraali ja halu oppia

Haemme timanttiseen myyjätiimiin energisiä ja innostuneita ammaattilaisia!

Asiakkaamme Sanoma kaipaa kipeästi lisää kivenkovia, ahkeria ja asiakaslähtöisiä myyjiä ständeillemme. Me olemme jälleen kerran luvanneet auttaa, mutta lisäkäsille on huutava tarve.

LLK Sales on sitoutunut tuomaan ajankohtaista mediaa suomalaisten arkeen yhteistyössä mediatalo Sanoma Oyj:n kanssa. Olemme täällä taataksemme sen, että jokainen asiakas löytää juuri itselleen sopivan lehden omaan päiväänsä!

Etsimme nyt joukkoomme aktiivisia, yrittäjähenkisiä ja tuloshakuisia myyjiä ympäri Suomen. Haluatko sinä olla osa huipputiimiämme ja kehittyä alan parhaaksi myyjäksi kanssamme?

Mitä me tarjoamme sinulle?

Sen pidemmittä liirumlaarumeitta, tykitämme tähän ranskalaisin viivoin, mitä meillä on sinulle tarjota!

  • Tuotteet, jotka myyvät itseään: Sanoma on alansa pioneeri, joten et ole todellakaan myymässä hiekkaa Saharaan.
  • Joustavat työmahdollisuudet: Tarjoamme sekä kokoaikaista, että osa-aikaista työtä, joten elämäntilanteesi ei ole este tälle roolille.
  • Joustavat työajat: Pääset itse määrittelemään teetkö työsi aamulla, illalla tai mitä tahansa siltä väliltä. Yöllä asiakkaita liikkuu vähän, joten jätetään se pois valikoimasta.
  • Takuuvarmat tulot ja bonukset: Meillä on alamme parhaimmistoon kuuluva palkkiomalli, sekä erittäin kannustavat kuukausittaiset palkinnot ja bonukset.
  • Ammattilaiset ympärilläsi: Opi ja inspiroidu huippumyyjien parissa. Muodostamme maan parhaimmistoon kuuluvan myyntitiimin.
  • Arvokas tuki ja sparraus: Saat päivittäin palautetta ja ohjausta varmistaen, että et koskaan tunne olevasi yksin.

Mitä me odotamme sinulta?

Suoramyynti on kuningaslaji! Nämä asiat luovat vahvan perustan menestyksellesi tässä roolissa:

  • Liikkuvuutta: Myyntipaikat voivat vaihdella eri kaupukien kauppakeskuksista sekä marketeista tapahtumiin, ja tästä syystä myös oma auto on suuri etu.
  • Yrittäjäasenne: Työ on itsenäistä ja sopimusteknisistä syistä yrittäjäpohjaista. Me autamme sinua tarvittaessa kevytyrittäjyydessä tai yrityksen perustamisessa ja kaikessa siihen liittyvässä.
  • Myönteinen ja aktiivinen asenne: Olemme täällä tehdäksemme tulosta ja tuottamassa arvoa asiakkaallemme, siksi positiivinen asenne on kaikki kaikessa.

Näin haet myyjäksi

Lähetä avoin hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää suoraa sähköpostia osoitteeseen llksales@llksales.fi. Halutessasi voit myös soittaa numeroon 0400 937 637.

Haku on avoinna toistaiseksi, ja paikat täytetään heti kun löydämme oikeat henkilöt. Käynnistä urasi nyt ja tule mukaan energiseen tiimiin! Kuullaan pian!
Valmis tekemään tulosta?

Täytä lomake ja hae mukaan menestyjien joukkoon

Meitä ei kiinnosta ansioluettelosi, vaan haluamme kuulla enemmän siitä kuka sinä olet ja mitä toiveita sinulla on lähitulevaisuudelle. Lähetä meille hakemus oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.